Werkzaam op Mensendieck Elzenstraat is oefentherapeut Mensendieck Sita Couet.

Sita coffeeSita is afgestudeerd in 2012 aan de Hogeschool van Amsterdam. Voor mijn afstuderen heb ik 15 jaar in de Health & Fitness industrie gewerkt nationaal en internationaal. Ik neem mee mijn ervaring als pilates instructrice, trainer en motivator. Na mijn afstuderen ben ik werkzaam geweest als waarnemer voor verschillende therapeuten in Amsterdam. Ook heb ik meerdere jaren als oefentherapeut zwangerschapscursussen gegeven voor het SAG op verscheidene locaties in Amsterdam. Hierbij is altijd een samenwerking geweest tussen verloskundigen, jeugdverpleegkundigen en lactatiedeskundigen. Ik heb het afgelopen jaar, 2014-2015, voor Cordaan gewerkt, daar heb ik voornamelijk mensen die een CVA of hersentrauma hebben gehad behandeld.

Sinds november 2014 ben ik aanwezig op de Elzenstraat 11a samen met Fysiotherapie Elzenstraat. In de praktijk is een nauwe samenwerking met de verschillende disciplines.

Als oefentherapeut Mensendieck sta ik ingeschreven bij het kwaliteitsregister paramedici, neem deel aan meerdere intercollegiale overleggen, regelmatige bijscholing en maakt gebruik van nieuw wetenschappelijk onderzoek binnen de praktijk.

Sita Couet's LinkedIn

Opleidingen:

2008-2012: Hogeschool van Amsterdam – Bachelor Oefentherapie Mensendieck
2012: SAG – Rondom de geboorte cursus
2014: AvantSanare – Klaar voor de start beweegprogramma
2015: Nederlands Paramedisch Instituut – Functiestoornissen van de bekkenbodem in breed perspectief
2017: Orthopedische geneeskunde – NAOG
2017: Slaapoefentherapie

2019: duizeligheidscholing Gelre ziekenhuis